210 98 11 000 (Αλιμος)

210 96 04 441 (Γλυφαδα) 

210 99 22 266 (Ηλιουπολη)

210 89 55 111 (Βαρη)
Shopping Cart

item - 0,00 €

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο: 0,00 €

homepizza.gr

 

Σε ψήνει να τη δοκιμάσεις!

 

Η ιστορία μας.

Η Home Pizza, μέλος του World Rolling Taste, έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα το 2000 με την ταυτόχρονη λειτουργία δύο καταστημάτων, σε Γλυφάδα και Άλιμο. Το 2003 άνοιξε το κατάστημα της Ηλιούπολης, ενώ λίγο αργότερα, το 2007, ακολούθησε το κατάστημα της Βάρης. Σήμερα η Home Pizza γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας ενώ παράλληλα δρομολογείται η επέκταση της εταιρίας, με τη δημιουργία δύο νέων σημείων πώλησης, σε Αθήνα και Πειραιά.


Ποιότητα:
Στη Home Pizza είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τις πρώτες ύλες και τους συνεργάτες μας. Γι αυτό και όλοι οι βασικοί μας προμηθευτές είναι εταιρείες με πιστοποιητικά ISO & HAACP. Παράλληλα, στα καταστήματά μας γίνονται καθημερινά ποιοτικοί έλεγχοι και εφαρμόζονται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής τροφίμων, για να είμαστε πάντα σίγουροι ότι κάθε προϊόν μας, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.


Γεύση:
Κάθε Home Pizza ψήνεται για 9 ολόκληρα λεπτά σε φούρνο με θερμό αέρα. Έτσι αναδυκνύει καλύτερα τα συστατικά της και μαγειρεύεται ιδανικά. Όσο για τη νοστιμιά της; Μια μπουκιά αρκεί για να αντιληφθείτε την ξεχωριστή της γεύση και την ποιότητα των υλικών της. Χωρίς πολλά μπαχαρικά, με σάλτσα με ολόφρεσκα κομμάτια ντομάτας που συνοδεύει αλλά δεν καπελώνει τις άλλες γεύσεις και φυσικά πλούσια μοτσαρέλα ADORO.


Πρωτοτυπία:
Έχετε δοκιμάσει πίτσα με ζυμαρικά? Με ανανά? Τι θα λέγατε για μία πίτσα χωρίς σάλτσα αλλά με κρέμα γάλακτος και τυρί Philadelphia στη βάση? Ή μήπως προτιμάτε μια πίτσα με ζύμη ολικής αλέσεως? Πίσω από κάθε πρόταση Home, κρύβεται μια ευχάριστη γευστική και υγιεινή έκπληξη. Τολμήστε και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, διευρύνωντας τους γευστικούς σας ορίζοντες. Αν θέλετε πάλι, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τη δική σας Home Pizza. Ίσως στον επόμενο κατάλογο να είναι πρότασή μας...


Ταχύτητα:
Με ένα άρτια οργανωμένο σύστημα διανομής, η Home Pizza φτάνει κοντά σας, στο σπίτι ή το γραφείο, σε λιγότερο από μισή ώρα μετά το τηλεφωνημά σας. Για να είναι ζεστή, όπως θέλουμε να είναι και η εξυπηρέτησή σας.

brands